Home

Overige

Mijn account

Mediumschap: een gift uit de hemel

Column Belinda Inhulsen: mediumschap

Vorig jaar had ik een afspraak met een dierbare kennis in haar rol als medium. Zij vroeg mij of ik haar Roos wilde noemen en dus niet de naam die zij bij haar geboorte heeft meegekregen. Een dergelijk voorstel waar ik al in mijn allereerste column ‘Healen: Hocus pocus of realiteit?’ mee te maken heb gehad en waar ik dus ook deze keer, moeiteloos mee instem. Ik ontmoette Roos voor het eerst nadat mijn vader, na een ziekbed van ruim een jaar, in 2001 kwam te overlijden. Vanwege mijn hartzeer hoopte ik geïnformeerd te worden over zijn, toch nog plotsklapse, overgang naar het Licht en eventuele andere energetische belevenissen. Een reis naar die serene Poort van Licht met de nodige perceptie en tegenzin omdat hij ons gezin en zelfs zijn vertrouwde houtje-touwtje-jas had moeten achterlaten in de vestibule van mijn ouderlijk huis. Er volgden nadien nog vele ontmoetingen waarbij Roos mij, veelal via mijn vader en andere zielen, informeerde over zaken die mij op dat moment, al dan niet bewust, bezighielden. Inspirerende en soms emotionele momenten waarbij de vele kopjes koffie en de papieren zakdoekjes uitkomst boden wanneer ik het niet meer droog hield.

Je hebt 20% van het artikel gelezen

Verder lezen?

Log je in als abonnee om dit artikel verder te lezen.

Nog geen lid?

Word vandaag een Bloom'er en geniet tal van voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Bloom april

Klimaatmarsen en -betogingen: meer dan een hype?

In Bloom februari hadden we het over de planeet Uranus, die vanaf 7 maart 2019 voor een periode van…

Lees meer
Bloom januari

Op zoek naar een beter zelfbeeld

... een noodkreet die zeer frequent naar voor wordt geschoven. "Ik (her)ken mezelf niet meer", "Wie…

Lees meer
Astrologie

Edelstenen en de astrologie

Aangezien de astrologie alle geestelijke wetenschappen overkoepelt, is zij bij het denken in…

Lees meer
Bloom april 2019

Word een Bloom’er

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • kortingen op shopartikelen

  • (on)beperkt gratis geboortehoroscopen incl. duiding per jaar

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop, jaarhoroscoop, ascendanthoroscoop...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Op de hoogte blijven?