Home

Overige

Mijn account

Jouw Venusteken: Venus in Leeuw

Je houdt van de mensen en de mensen houden van jou. Dat is een feit. Over aandacht van het andere geslacht heb jij niets te klagen. Men ziet je niet snel over het hoofd.

”Stralende liefde”

Je bent trots op wie je bent en je bent trots op de geliefde waar je voor hebt gekozen. Je bent een loyale, innemende en vurige liefdespartner. Passie en uitdrukking geven aan je gevoelens zijn je sterke kant. Je voelt je aangetrokken tot een leven in luxe en stijl en in je contacten met anderen hecht je er sterk aan een goede indruk te maken. Persoonlijk prestige is een belangrijke waarde, en je mag graag zien dat dit zelfbeeld weerspiegeld wordt in je uiterlijke verschijning. Je wilt graag trots kunnen zijn op je lief. Gul als je nu eenmaal bent, geniet je vermoedelijk een zekere populariteit, waarmee je beslist je voordeel weet te doen. Voor jou is de positie die je bekleedt in je werk en je persoonlijk leven belangrijker dan het geld, maar gelet op je verlangen om een leven in stijl te leiden en je extravagante smaak is het financiële plaatje natuurlijk toch belangrijk.

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Op de hoogte blijven?