Home

Overige

Mijn Account

Jouw Mercuriusteken

Mercurius symboliseert de intelligentie. Het is met Mercurius dat we 'leren' en dat we contacten leggen met de dingen en de personen. Alles wat we kennen langs onze zintuigen wordt door Mercurius gesymboliseerd.

Mercurius in Weegschaal: nood aan sociale contacten

Je hebt het er moeilijk mee om alleen te leven daar je steeds een klankbord nodig hebt. Je wil het gevoel hebben begrepen te worden. Je gaat steeds op zoek naar vrede en harmonie waardoor je conflicten en ruzies moeilijk aan kan. Vaak zal je in discussies toegeven of water in de wijn doen, zodat je standpunten worden bij getreden. Je zet de dingen nooit hard door. Je bent erg geïnteresseerd in kunst, cultuur en schoonheid. Je hebt het liefst contact met mensen die enige educatie hebben of toch over een gezond verstand beschikken. Platheid en ruwheid verdraag je niet. Met deze stand zal je vaak de twee kanten van de medaille zien en niet gemakkelijk kunnen beslissen waardoor je vaak in het ongewisse blijft steken. Voor veel beslissingen zal je moeten aankloppen bij anderen.

Mercurius in Maagd als kind

Het kind met Mercurius in de Weegschaal gedraagt zich goed op school, hij is heel beleefd. Hij wil zijn leraars en zijn ouders plezier doen. Hij is meestal een goede leerling. Hij doet vooral zijn best als het vak hem bevalt. Hij kan niet tegen onrechtvaardigheid.

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • kortingen op shopartikelen

  • (on)beperkt gratis geboortehoroscopen incl. duiding per jaar

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop, jaarhoroscoop, ascendanthoroscoop...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Op de hoogte blijven?