Home

Overige

Mijn Account

Jouw Mercuriusteken

Mercurius symboliseert de intelligentie. Het is met Mercurius dat we 'leren' en dat we contacten leggen met de dingen en de personen. Alles wat we kennen langs onze zintuigen wordt door Mercurius gesymboliseerd.

Mercurius in Boogschutter: op zoek naar 'hogere' kennis

Je hebt een grote behoefte aan vrijheid. Je zal moeilijk opgesloten kunnen leven want je nood aan beweging en verplaatsing is bijzonder groot. Je wil een ideaal nastreven. Je zal je vaak afwenden van de doordeweekse werkelijkheid en op zoek gaan naar hogere dingen. Er is een interesse voor filosofie, religie of andere hogere levensbeschouwingen. Je kan vaak teveel beloven. De intentie is meestal goed, maar je kan je niet altijd waarmaken wat je belooft.

Mercurius in Boogschutter als kind

Het kind met Mercurius in de Boogschutter heeft soms een scherpe geest om kritiek te geven, tegen te spreken. Toch oogst hij de bewondering van zijn meesters. Hij weet dat er een tijd is om te spelen en een tijd om te werken. Hij houdt van emulatie. Hij interesseert zich vooral in aardrijkskunde en vreemde talen. Het Boogschutter-kind werkt het best in een sfeer van emulatie met andere kinderen van zijn niveau. Hij heeft moeite met eenvormige werkmethoden: hij gebruikt liever zijn eigen methoden.

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • kortingen op shopartikelen

  • (on)beperkt gratis geboortehoroscopen incl. duiding per jaar

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop, jaarhoroscoop, ascendanthoroscoop...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Op de hoogte blijven?