Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

De Maan in je horoscoop + Gratis berekening

Maanteken astrologie bloom web header

Over gevoelens, emoties, instincten, roots en familie

De Maan symboliseert je gevoelens en emoties. Kortom alle inhouden van jezelf, die moeilijk controleerbaar en beredeneerbaar zijn. Het is dit gebied dat in dromen vage wensen en voorgevoelens naar boven komen en ook hun recht op bestaan afdwingen. Jouw Maanteken symboliseert je onderbewustzijn, waar je meestal niet langs kan en aldus een psychische nood uitmaakt. De Maan maakt dromerig, ontvankelijk en verbeeldingsrijk maar tegelijkertijd levert ze de mogelijkheid alles in beelden op te vangen.

De positie van de Maan in je horoscoop is een héél belangrijk gegeven en vertelt je iets meer over je routines, emoties en instincten. Jouw Maanteken toont hoe je je uitdrukt en hoe je met emoties omgaat. In je privésfeer geeft deze Maanpositie je diepste behoeften weer. Dankzij de plaatsing van deze Maan kan je achterhalen op welke wijze je je emotioneel weerbaarder kan voelen. De Maan beweegt elke dag 2 tot 3 graden vooruit. Daarom kan een Leeuw die op 11 augustus geboren is, een ander Maanteken hebben dan een Leeuw die op 15 augustus het daglicht zag. Bereken hier jouw Maanteken!

Bereken de positie van de Maan in je horoscoop
& kom te weten hoe jij en/of je geliefde, kind, vriend(in) met diepere gevoelens en emoties omgaan

1) Bereken hieronder jouw Maanteken (let op: dit is niet identiek aan je sterrenbeeld) op basis van je geboortegegevens. De Bloomcalculator geeft bijvoorbeeld aan dat je Maan in Stier stond bij je geboorte.
2) Lees vervolgens de bijhorende tekst: 'Maan in Stier'.

Opgelet!

Geef de Bloomcalculator hieronder de tijd om je geboorteplaats te zoeken. Eens je je geboorteplaats in het subveld ziet, klik je die aan. De calculator geeft geen output over de Maan in je horoscoop als de geboorteplaats niet correct is ingevuld.

Bereken de positie van Maan in je horoscoop hier.

Astrologie Iedereen Horoscoop 1

Blijf op de hoogte van onze events

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom