Home

Overige

Mijn account

Jouw Maanteken: Maan in Weegschaal

Je hebt een hartelijke persoonlijkheid en je kan het heel goed vinden met anderen. Het gevaar bestaat echter dat je nu en dan de minpunten van deze personen over het hoofd ziet, wat je in de moeilijkheden kan brengen. Je doet dan teveel toegevingen aangezien je vooral de vrede wil bewaren in je omgeving. Je houdt van vrienden om je heen, maar hebt het moeilijker in grote groepen aangezien je niet iedereen kan leren kennen. In je werksfeer kan je wel eens lastig hebben om veel werk te verzetten. Nu en dan zal je proberen om er anderen mee op te zadelen. Anderen zullen je dit vergeven om je natuurlijke, vriendelijke charme. Deze positieve eigenschap moet je zoveel mogelijk in de verf zetten.

”Geboren voor relaties”

Met Maan in Weegschaal ben je geboren voor relaties; je hebt dan ook altijd iemand nodig in je buurt. Als je op je eentje bent, dan voel je je incompleet en alleen. Om die reden is het mogelijk dat je vroeg trouw en vroeg relaties aangaat. Je hebt een flirterige natuur waarmee je de harten van anderen voor jou probeert te winnen. Het hoeft niet te verwonderen dat je houdt van sociaal contact en vooral het uitwisselen van ideeën staat hierin centraal.

Je hebt een idealistische kijk op het leven, wat wel eens voor innerlijke onvrede kan zorgen als je idealen niet haalbaar blijken. Je bent zeer kritisch voor jezelf en je probeert altijd het beste na te streven. Je perfectionistische natuur zorgt ervoor dat je altijd de fouten in je omgeving wil rechtzetten. Als je hiervoor een zware discussie moet aangaan, dan zal je dit nalaten, want je bent een expert in het winnen van debatten.

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Op de hoogte blijven?