Home

Overige

Mijn account

Jouw Maanteken: Maan in Tweelingen

Je hebt een leuke en charmante persoonlijkheid naar de buitenwereld toe, terwijl je thuis wel eens geïrriteerd en slechtgehumeurd kan zijn. Je hebt een nerveuze aard en je kan piekeren over de kleinste details, wat je wat mindere humeur kan verklaren. Je houdt van communicatie op alle mogelijke manieren: lezen, spreken en denken. Je bent dan ook een sociaal dier dat ervan houdt om een feestje te organiseren. Je huis kan dan ook in een permanente staat van verhuis zijn, waarbij de rommel van het vorige feestje nog niet opgeruimd is als de volgende gasten al voor de deur staan. Ook een volledige herinrichting van het interieur begint als het vorige net afgewerkt is.

”Je voelt je goed in mensenmassa’s en zou met iedereen kunnen praten.”

Op emotioneel vlak ben je vaak onzeker en je hebt het moeilijk om met de emoties van anderen om te gaan, zelfs van kinderen. Je wordt makkelijk humeurig, wat voortkomt uit je steeds aanwezige drang om te veranderen maar waarbij je ook zekerheid moet opgeven. Bij problemen wil je steeds het probleem uitpraten en je kan makkelijk emotioneel afstand doen van je eigen gevoelens, zonder dat je er echt naar luistert. Je zal dus meer rekening moeten houden met je gevoelens en er niet alleen over willen praten.

Je kan goed met mensen om en je kan het goed uitleggen. Meestal ben je dan ook verwikkeld in een gesprek met anderen die je sociabiliteit bewonderen. Je voelt je goed in mensenmassa’s en zou met iedereen kunnen praten. Een nadeel is wel dat je vaak teveel let op wat anderen doen en daardoor je eigen doelen uit het oog verliest.

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Op de hoogte blijven?