Home

Overige

Mijn Account

Jouw Maanteken: Maan in Steenbok

Met dit aspect hou je niet van risico’s, je kiest steevast voor veiligheid in het leven. Zo kan het gebeuren dat je een beroep dat in de lijn ligt van je ouders of dat je zeer ver in de tijd vooruit plant. Je bent dan ook de eerste om een levensverzekering af te sluiten of aan pensioensparen te doen.

In je leven wil je je nuttig voelen en je wil je gewaardeerd voelen door je omgeving voor je competenties, minder voor je persoonlijkheid. Je hebt dan ook een ietwat koele natuur die weinig je emoties laat spreken. Het is niet zo dat je er geen hebt! Je voelt alleen niet zo de behoefte als alle andere dierentekens om deze je ritme te laten verstoren, hoewel je nu en dan kan lijden onder sterke humeurveranderingen. Je bent wel soms te hard voor jezelf en als je moet ontspannen, neem eens vrijaf! Je hecht veel belang aan hetgeen anderen van je denken en je gaat dan ook liever nog wat harder werken dan het risico te lopen dat men je lui gaat vinden. Hierover hoef je je eigenlijk geen zorgen te maken, want over het algemeen vindt men je een betrouwbaar en stabiel persoon.

”Praktijk boven emoties”

Je hebt een serieuze en ietwat verlegen natuur. Mensen zullen je je ganse leven ouder schatten dan je bent omdat je minder bezig bent met zaken die voor jou slechts flauwekul zijn. Jij wil vooral iets presteren, want dan voel je je pas goed in je vel. Je eigen gevoelens zullen je soms enerveren, want je hebt er meestal meer moeilijkheden mee dan plezier. Hierdoor zal je moeilijker je affectie tonen tegenover anderen. In je leven zijn je ouders erg belangrijk, want dit zijn personen die als voorbeeld kunnen dienen voor jou. Heb je er toch goede band mee, dan kijk je op naar iemand anders. Tussen je emotionele en praktische behoeften kies je steeds voor de laatste. Daarom zou het raadzaam zijn je emotionaliteit meer te laten spelen, want zonder gevoelens van liefde en veiligheid kan je nooit volledig tevreden zijn. Naarmate je ouder wordt, zul je een belangrijke positie willen inkleden. Hiervoor wil je hard werken. Als het je echter niet zo meezit, dan kan je veel kritiek op jezelf uiten. Het is belangrijk deze zelfkritiek te kunnen milderen.

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • kortingen op shopartikelen

  • (on)beperkt gratis geboortehoroscopen incl. duiding per jaar

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop, jaarhoroscoop, ascendanthoroscoop...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Op de hoogte blijven?