Home

Overige

Mijn account

Maan in Stier

Maan in teken Planeet Astrologie Bloom Web Maan Familie Roots Sentiment Gevoel Web

Je emoties, routines en roots met Maan in Stier

Met Maan in Stier hou je de tradities en waarden hoog in het vaandel en je wordt dan ook vaak met een scheef oog bekeken door de wat progressievere personen in je omgeving. Feit is dat je sterk geworteld bent in je gewoontes en manier van leven en je hier heel moeilijk afstand van kan nemen. Je houdt niet van ongeplande projecten, maar eenmaal je je aan iets verbonden hebt, dan ga je tot het uiterste. In alles wat je doet, tracht je een stabiel en comfortabel leven na te streven, maar hierdoor ga je vaak de nood uit de weg om te veranderen, te groeien en je omgeving te stimuleren.

”Eenmaal je dan in een relatie gestapt bent, dan heeft deze een lang leven beschoren, want zelfs als er conflict ontstaat, dan zal je het grotere belang van de relatie blijven inzien.”

Op liefdesvlak ben je een romantisch wezen met diepe en oprechte gevoelens. Voor je echter een relatie aangaat, zal er veel water naar de zee gevloeid zijn, want je moet heel zeker zijn van jouw en vooral de geliefde zijn gevoelens voor je verdere stappen onderneemt. Met je sentimentele en warme natuur kan je wel makkelijk anderen voor je winnen. Eenmaal je dan in een relatie gestapt bent, dan heeft deze een lang leven beschoren, want zelfs als er conflict ontstaat, dan zal je het grotere belang van de relatie blijven inzien.

Je omgeving kent je als een loyale en standvastige persoonlijkheid die steeds een vorm van stabiliteit kan bieden. Je hebt over het algemeen een rustige natuur die ook een kalmerend effect heeft op je omgeving, maar als je gestoord wordt in je routine, dan ga je over het rooie en dat zal je omgeving geweten hebben! Je houdt van stabiliteit en verrassingen brengen je in de war, waardoor het gevaar kan ontstaan dat je anderen hun creativiteit ontneemt. Ook de kans dat je een slaaf wordt van je eigen gewoontes is mogelijk.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom (va €49,80/jaar) je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Verzeker jezelf dus van een jaar boordevol interessante lectuur.

Benieuwd naar ons aanbod persoonlijke horoscopen, die je in een uitgebreid rapport per email ontvangt? Ga naar assortiment horoscopen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom coaches

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!