Home

Overige

Mijn account

Maan in Schorpioen

Maan in teken Planeet Astrologie Bloom Web Maan Familie Roots Sentiment Gevoel Web

Je emoties, routines en roots met Maan in Schorpioen

Met dit Maanpositie in Schorpioen ben je verzekerd van een intens leven op emotioneel vlak want je hebt een innerlijke nood aan transormatie. Soms lijkt het alsof dit buiten je eigen wil en controle gaat en je ondergaat dan ook veel ups en downs, maar als je dit goed kan kanaliseren dan kan dit je leven verrijken. Je gaat altijd op zoek naar intense ervaringen op emotioneel vlak en het kan dan ook gebeuren dat je je perfect geregeld leven omgooit om dit te bereiken.

”Expert van de gevoelswereld”

Met de Maan in Schorpioen ben je een expert van de emotionele wereld. Je weet als geen ander door te dringen tot de ziel van mensen en hun ware aard te ontdekken. Doordat je “meer” kan zien dan de rest van de mensen, kan dit afstotend maar ook heel aantrekkelijk werken op anderen. Met dit talent lijkt het vaak alsof je dingen gewoon op voorhand kent. Je bent een expert in het analyseren van een bepaalde situatie of persoon en je kan dan ook die actie ondernemen die je de bovenhand biedt. Je talent om de menselijke natuur te doorgronden zal vaak oncomfortabel aanvoelen voor je omgeving.

In de liefde zoek je vooral bevestiging en zekerheid en het is dan ook niet vreemd voor je om je partner constant aan tests te onderwerpen. Je achterdocht zal vaak moeilijk zijn voor je omgeving, maar als je eenmaal je hart geeft dan ben je een zeer trouwe partner.

Het zal belangrijk voor je zijn in je leven om je eigen emoties te leren controleren. Doordat je zo goed kan inpikken op de emoties van anderen, kan het gebeuren dat je zelf soms de pedalen verliest. Hier schuilt een levensles in. Met dit Maanpositie heb je een intelligente en intrigerende persoonlijkheid. Als je jouw emotionele talenten kan gebruiken in je dagelijks leven, dan ben je een zeer interessante vriend en partner.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Verzeker jezelf dus van een jaar boordevol interessante lectuur.

Benieuwd naar ons aanbod persoonlijke horoscopen, die je in een uitgebreid rapport per email ontvangt? Ga naar assortiment horoscopen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom coaches

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!