Home

Overige

Mijn account

Maan in Maagd

Maan in teken Planeet Astrologie Bloom Web Maan Familie Roots Sentiment Gevoel Web

Je emoties, routines en roots met Maan in Maagd

Met Maan in Maagd leef je het liefst gewoontjes, zonder uitschieters. Als de alledaagse zaken geregeld zijn, dan heb je een goede dag gehad. Je gebrek aan zelfvertrouwen zorgt ervoor dat je tevreden bent met de gewone dingen des levens. Je houdt van eenvoud en je voelt je zelfs het best als je niet teveel aandacht krijgt. Ook stress kan je heel zwaar raken en zorgt ervoor dat je gaat paniekeren.

”Een kei in klagen en piekeren”

Met dit aspect is het mogelijk dat je een kei bent in klagen, maar als je je gewaardeerd voelt, dan organiseer je graag het huiselijk leven. Als er iemand hulp nodig heeft, dan ben jij meestal de eerste om in de bres te springen. In je beroepsleven voel je je het best in een job die wat routineus is en waarvan je alle taken goed kent. Ook is het belangrijk dat je je gewaardeerd voelt door je collega’s. Zijn ze ongelukkig dan kunnen de mensen met dit aspect gemakkelijk klagen. Dit gebeurt bijvoorbeeld als er roet wordt gegooid in hun strak opgemaakte plannen. Je voelt je dus het best in een job waarin je kan opgaan in details en die strak gepland kan verlopen.

Tegenover de buitenwereld kunnen ze wat verlegen ogen en in een relatie kunnen ze geïntimideerd worden door het seksuele aspect. Ze voelen zich niet altijd goed met seks in het algemeen doordat ze sterk verbonden zijn met hun lichaam en zo alle details zien die niet perfect zijn. Deze neiging kan ervoor zorgen dat je veel te kritisch bent voor jezelf. Als je gevoelens hebt voor iemand, dan toon je deze met kleine, maar onmiskenbare gebaren. Het zijn dus niet de casanova’s die met grootse gebaren hun liefde betuigen. Algemeen sta je altijd voor alles en iedereen klaar en je kan merken dat velen zich als eerste naar jou richten bij een probleem. Je bent zeer nieuwsgierig ingesteld en mensen verwarren dit vaak met interesse in hen.


Algemeen ben je het meest tevreden als je bezig kunt zijn en alles volgens plan verloopt. Je bent een vroege vogel die voor iedereen opstaat en er dan al een halve dag heeft op zitten.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom