Home

Overige

Mijn account

Maan in Leeuw

Maan in teken Planeet Astrologie Bloom Web Maan Familie Roots Sentiment Gevoel Web

Je emoties, routines en roots met Maan in Leeuw

Met Maan in Leeuw sta je graag in de belangstelling en je houdt ervan om je vrienden en familie te entertainen. Je zal er op toezien dat je een zekere trots kan uitstralen naar anderen toe. Dit is een zeer creatief aspect en je houdt ervan om dingen te creëren, maar je kan bij momenten ook wat lui zijn. Je hebt een innerlijke drang om dingen te organiseren en de thuissituatie in goede banen te leiden, maar dit kan in je omgeving overkomen als wat bazig en controlerend. Maar je probeert toch steeds rechtvaardig op te treden.

”Je hebt veel liefde en aandacht nodig en als je deze niet krijgt, dan kan je dramatisch reageren.”

In groep probeer je steeds alle aandacht naar jou te trekken waarin je de gesprekken en emoties zo kan opblazen dat ze overdreven zijn. Het gevaar bestaat erin dat anderen je hierdoor niet echt serieus meer gaan nemen. Je hebt een eigenzinnig karakter, wat er soms toe kan leiden dat je anderen gaat verstikken. Je hebt veel liefde en aandacht nodig en als je deze niet krijgt, dan kan je dramatisch reageren. Als je geraakt bent in je eer dan zal je achter de schermen je emoties wel tonen, maar nooit in plein public, want je ‘image’ is je veel te dierbaar. In het algemeen ben je populair in je omgeving en anderen waarderen je oprechtheid en gevoel voor rechtvaardigheid.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Verzeker jezelf dus van een jaar boordevol interessante lectuur.

Benieuwd naar ons aanbod persoonlijke horoscopen, die je in een uitgebreid rapport per email ontvangt? Ga naar assortiment horoscopen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!