Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Chinese horoscoop 2024 • Jaar van de Draak: een krachtige energie

2024 2 Chinese Horoscoop header 1000x500 1

Wat brengt het Jaar van de Draak jou persoonlijk?
Lees je Chinese Horoscoop 2024

Het Jaar van de Draak (van 10 februari 2024 tot 29 januari 2025) en de invloed ervan op je persoon lees je nu in tijdschrift Bloom 2 - 2024.
Of bereken hieronder je Chinese Teken en sla er de gratis preview met je Chinese Horoscoop 2024 op na!

De Chinese astrologie in een notendop

De Chinese Horoscoop hanteert ook dierenriemtekens, die echter verschillen van de Westerse. In de Chinese vinden we tekens zoals de Rat, de Os, de Tijger, de Haas, de Draak, de Slang, het Paard, de Geit, de Aap, de Haan, de Hond en het Varken. De eigenschappen van de diverse tekens vind je onderaan deze pagina terug. Bovendien is niet zoals de Westerse astrologie elke maand een ander teken aan de beurt. Neen, in de Chinese Horoscoop staat elk jaar een ander teken in de schijnwerper.

Verder houdt men in de Chinese Horoscoop ook rekening met Yin en Yang. In de even jaren domineert het Yang-element, dat staat voor mannelijkheid en helderheid, terwijl tijdens de oneven jaren de Yin-waarden overheersen, die samengaan met het vrouwelijke, het aardse, de duisternis. Tot slot maakt de Chinese astrologie ook gebruik van de vijf elementen, waaronder hout, vuur, aarde, metaal en water. Aan de indeling van de Chinese dierenriem is tevens een mooie legende verbonden. Zo wordt verteld dat Boeddha, voor hij van de aarde vertrok, alle dieren tot zich roep. Echter, er kwamen slechts twaalf dieren opdagen. Boeddha beloonde deze dieren voor hun komst, door elk jaar naar één van hen te noemen.

Jouw Chinese Horoscoop 2024 tijdens het Draakjaar (10 februari 2024 tot 29 januari 2025)

”Het Jaar van de Draak wordt een intens jaar, zowel op het werk als thuis, waarbij iedereen er belang bij heeft om open te communiceren en goed samen te werken.”

Het Chinese Nieuwjaar vieren we in 2024 op zaterdag 10 februari. Het Jaar van de Draak gaat dan van start en dat gaat gepaard met een krachtige en ambitieuze energie die invloed heeft op de twaalf tekens van de Chinese astrologie. Het wordt een intens jaar, zowel op het werk als thuis, waarbij iedereen er belang bij heeft om open te communiceren en goed samen te werken.

Je Chinese horoscoop 2024

Je Chinese horoscoop geeft inzicht in je ware aard en helpt je om het beste te maken van wat de kosmos voor jou in petto heeft. Je krijgt heel wat richtingaanwijzers, en in die zin is de Chinese astrologie een betrouwbare gids, maar vergeet echter niet dat je te allen tijde zelf de controle behoudt over het pad dat je volgt.

Elk jaar bezit zijn eigen energie in de Chinese Horoscoop, die zich zowel op persoonlijk als op mondiaal vlak laat gelden. Wat jij persoonlijk kunt verwachten in het volgende jaar lees je hieronder. Je maakt kennis met de belangrijkste eigenschappen van je Chinese teken en krijgt inzichten & voorspellingen op vlak van liefde & relaties en werk & financiën.

Bereken je Chinese teken volgens de Chinese astrologie & sla er je Chinese Horoscoop voor 2024 op na.

Hoe besta je volgens de Chinese astrologie? Lees je horoscoop voor 2024

Chinese Horoscoop 2024 Draak Jaar

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom