Home

Overige

Mijn account

Ascendant in Waterman

Hoe toon jij je aan je omgeving?

Jij hebt een zeer unieke en originele kijk op het leven. Je zelfbeschikkingsrecht is je heilig en men zal je nooit in een groep kunnen dringen. In je leven zal je een natuurlijke interesse ontwikkelen voor alles dat ons leven kan verbeteren en gemakkelijker maken. Je hebt een natuurlijke charme en onmiskenbare flair en je staat erom bekend dat je kan omgaan met mensen uit alles mogelijke levenswandels. Je eist en geeft veel vrijheid, maar het mist je soms wat aan menselijke warmte. Anderzijds ben je zeer nieuwsgierig over de wereld en dit zal je tot een zeer interessante persoonlijkheid maken.

Als kind al was je zeer origineel en onafhankelijk en je kon toen al zeer scherpe analyses maken over situaties en mensen. Je kan makkelijker dan anderen, mensen doen samenwerken en dit maakt je dan ook tot een geschikte manager en teamleader. Je bent je zeer bewust van je zelfbeeld en je kledijkeuze zal je onafhankelijke en originele kijk op de wereld in de verf zetten. Hoewel je zeer begaan bent met nieuwe ideeën, toch zal je ook een koppig element in je hebben, dat wel eens verrassend kan zijn voor anderen. Eenmaal je een bepaalde opinie hebt, zal het zeer moeilijk zijn voor anderen om je op andere gedachten te brengen en je wil deze opinie ook op anderen opdringen.

In de liefde

Je kijkt op naar mensen die een bepaalde waardigheid in zich dragen. Je kiest dan ook voor een partner met een sterke persoonlijke uitstraling, die blijk geeft van een stevige portie zelfvertrouwen. Er leeft iets in je partner dat tot grootse daden aanzet, waardoor hij/ zij in ieder geval in de kijker komt. Op professioneel vlak worden grote doelen nagestreefd. Je zal trots kunnen zijn op je partner, en dat is ook wat je wil. Je partner verwacht aandacht en respect van anderen. Wees niet verbaasd als opschepperij en een te grote eigendunk de kop opsteken. Het spreekt voor zich dat grieven en kwetsuren heel lang gekoesterd worden. Wie hem of haar op de tenen trapt heeft voor heel lang, misschien wel voor eeuwig afgedaan. Jouw partner speelt de eerste viool, van jou wordt grote volgzaamheid verwacht. Niettemin zal je altijd kunnen rekenen op de goedhartige en gulle steun van je wederhelft. Het is een zinnelijke partner die heel veel belangstelling heeft voor liefde, romantiek en seks. Voor jouw koele nuchtere natuur zijn de grootse hartstochten van je partner misschien wel eens teveel.

In je leven zoek je vrienden en een partner, waarmee je op dezelfde golflengte zit. Je kan je moeilijk in groepen integreren, want je houdt er altijd een eigen mening aan over. Je leeft vanuit je denken en je voelt je aangetrokken tot bijzondere mensen die een bepaalde creativiteit in zich dragen.

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Op de hoogte blijven?