Home

Overige

Mijn Account

Ascendant in Vissen

Hoe toon jij je aan je omgeving?

Met Vissen Ascendant heb je een zeer wisselvallig en zelfs onberekenbaar karakter. Je reageert altijd anders, zelfs in dezelfde situaties en mensen kunnen dan ook moeilijk hoogte van je krijgen. Je hebt een wat verlegen persoonlijkheid, maar anderzijds kan je ook heel open en direct zijn. Je bent een dromerig type dat steeds het beste voor heeft met de andere. Wel is het zo dat jij de wereld kleurt zoals jij die wil zien en dat je niet altijd openstaat voor de harde, koude waarheid. Je bent rusteloos en nooit tevreden met wat je in handen hebt. Je bent altijd op zoek naar iets anders en je weet helemaal niet wat morgen je zal opleveren. Je bent niet goed in het plannen van zaken en je leven kan dan ook wel eens chaotisch en ongestructureerd lijken.

In de liefde

Het type waarmee je scheep gaat is nuchter, praktisch en zal zich inzetten in de dagelijkse realiteit. Er is een grote behoefte aan werk en bezigheid. Hij/zij geniet van kleine werkjes en heeft een overmatige noodzaak aan orde en hygiëne. Geen enkel detail ontgaat hem of haar. Ongebreideld spuit hij of zij kritiek rondom zich heen, naar de wereld toe maar ook jij zult er niet aan ontsnappen. Een zekere nervositeit kenmerkt je partner. Je geliefde is een heel gedienstige en vertrouwensvolle figuur, echter zonder op te vallen. Achter de schermen of aan de zijlijn van het veld, daar voelt hij of zij zich het best. Gevoelens worden moeilijk geuit, dat laat zijn/haar koele nuchtere natuur niet toe. Overmatig driftleven hoef je niet te verwachten.

In je contacten ben je een teder en gevoelig iemand. Je gaat confrontaties uit de weg en past je té gemakkelijk aan aan de andere. Er lijkt een mysterie aan je verbonden te zijn en anderen voelen zich daarom tot je aangetrokken.

Banner Ascendant Horoscoop Voorspelling 2019

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • kortingen op shopartikelen

  • (on)beperkt gratis geboortehoroscopen incl. duiding per jaar

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop, jaarhoroscoop, ascendanthoroscoop...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Op de hoogte blijven?