Home

Overige

Mijn account

Ascendant in Tweelingen

Hoe toon jij je aan je omgeving?

Tweelingen-ascendanten zijn veelal wereldburgers, die graag rondzwerven en op iedere straathoek iets interessants vinden. Ze zijn als het ware op de wereld gezet om dingen te leren en te ontdekken. Bovendien steken ze overal graag hun neus in. Nieuwsgierigheid kenmerkt een Tweelingen-ascendant. Je stelt vele vragen en houdt geen blad voor de mond. Eens je een antwoord op jouw vraag verkregen hebt, is jouw nieuwsgierigheid bevredigt en ga je ergens anders rondneuzen. Stabiliteit is duidelijk niet jouw grootste troef. Door anderen word je als variabel, luchtig,… ervaren. Je schept namelijk genoegen in het maken van praatjes. Je bent voortdurend in de weer om dingen aan anderen uit te leggen. Tweelingen-ascendanten zijn nuchtere mensen, die snel van geest zijn en over alles iets weten. Uiteraard zijn ze in niks gespecialiseerd, maar ze weten tenminste van alles iets. Een Tweeling-ascendant is veelal slank gebouwd en heeft een jeugdig uiterlijk, dat levenslang blijft. Je beschikt over een goed verstand, je bemerkt veel en je praat heel veel.

In de liefde

Jouw partner is een avontuurlijke partner die heel wat enthousiasme in zich draagt. Voortdurend word je gestimuleerd om uitdagingen aan te nemen en je horizonten te verkennen, of zelfs te verruimen. Je geliefde is een rechtschapen, open en eerlijk iemand, bij momenten kan hij/zij ronduit frank en vrijpostig uit de hoek komen. Het is een verstandelijke partner met een ruime kijk op de wereld en het wereldgebeuren. Jouw type is een beweeglijk iemand die moeilijk kan stilzitten en zich dan ook uitslooft in alle mogelijke sporten of je meesleurt op allerlei reizen. Betweterigheid is een trekje dat je erbij zal moeten nemen, ook de leiding in de relatie zal je aan hem of haar moeten overlaten. In ieder geval, je krijgt een goedhartige partner die houdt van het volle leven en die je oprecht zal steunen, waar het maar kan.

Als kind was je zeer intelligent en onderzoekend van aard. Misschien was je wat van een buitenstaander in je vriendengroep en je hebt dan ook een gebrek aan menselijke warmte ervaren. In je persoonlijke relaties zoek je vooral naar vrijheid en ruimte. Je houdt van goede gesprekken en gaat een debat geenszins uit de weg. Zoals jij van je vrijheid kan genieten, zo geef je ook makkelijk vrijheid aan je partner.

Benieuwd naar je horoscoop op basis van je Ascendant voor 2019? Lees 'm hier.

Tweelingen

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Op de hoogte blijven?