Home

Overige

Mijn Account

Ascendant in Stier

Hoe toon jij je aan je omgeving?

Als Stier-ascendant raak je veelal moeilijk in beweging, maar eenmaal je een taak aanvat, zal je deze ook afwerken. Bovendien kan je daarbij veel geduld opbrengen. Je bent toegewijd en loyaal aan mensen, waarvoor je moet zorgen. Met jouw stevig lichaam maak je op de anderen een stabiele indruk. Bovendien kan niemand je van je doel afbrengen. In jouw omgeving sta je gekend voor je standvastigheid en ook wel voor je koppigheid. Een Stier-ascendant gaat voorzichtig met de wereld om. In gesprekken neem je veelal een afwachtende houding aan. Toch heb je voorgekauwde opinies in je hoofd, waar je moeilijk van afwijkt. Je bent uiterst gedetermineerd en standvastig. Een Stier-ascendant houdt bovendien van de goeie dingen des leven zoals eten, drinken en alle mogelijke luxe. Daarnaast is de kans groot dat je als hobby bepaalde zaken verzamelt. Veel Stier-ascendanten zijn stevig gebouwd en door het vele eten is de kans groot dat je enkele overbodige kilo’s meedraagt.

In de liefde

Je wordt aangetrokken tot een partner met een grote wilskracht. Tegelijkertijd heeft je partner iets mysterieus en ondoorgrondelijks. Je partner wordt voortdurend gedreven door sympathieën, antipathieën, hartstochten en heftige gevoelens. Alles wordt uitgespit tot op het bot. Je partner weet wat hij of zij wil en is hierin onbuigzaam en zelfs strijdlustig als dat nodig blijkt te zijn. Op een subtiele manier zal je partner de relatie domineren, misschien zelfs manipuleren. Alles wil hij of zij van je weten, wees dus voorbereid op een zekere bezitsdrang en jaloersheid. De fysieke aantrekkingskracht is groot, je mag dus rekenen op een intens seksueel leven. De hele relatie wordt trouwens bepaald door passie en intensiteit.

In je relaties ben je wat bezitterig en jaloers en een relatie met jou zal niet zo snel breken. Eigenlijk zie je je partner als je persoonlijk bezit en je vraagt dan ook intense trouw. Je bent zeer sensueel en je liefdesleven kan zeer passioneel verlopen. Men is graag in je buurt door het gevoel van stabiliteit dat je uitstraalt.

Banner Ascendant Horoscoop Voorspelling 2019

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • kortingen op shopartikelen

  • (on)beperkt gratis geboortehoroscopen incl. duiding per jaar

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop, jaarhoroscoop, ascendanthoroscoop...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Op de hoogte blijven?