Home

Overige

Mijn account

Ascendant in Schorpioen

Hoe toon jij je aan je omgeving?

Met je Schorpioen Ascendant heb je een sterke en charismatische persoonlijkheid en je omgeving ziet meteen dat men niet met je kan sollen. Je eist respect en soms kan dit zelfs leiden tot een heus schrikbewind. Anderen zullen je steeds meteen opmerken en je staat soms versteld van de heftige reacties die je van anderen krijgt. Je ziet snel door anderen en hun facade heen en dit kan zeer intimiderend werken. Jij ziet door de regels heen en probeert een sterke voeling te krijgen met je omgeving.

Je bent in deze wereld geplaatst als onderzoeker. Dit trek je ook door in je contacten met anderen. Wat je wil weten, pluis je uit tot op het bot. Je bent een heel emotioneel en passioneel wezen, maar de smeulende vulkaan in jezelf hou je angstvallig voor de buitenwereld verborgen. Je wandelt door het leven als een gesloten boek. In momenten van innerlijke rust en zelfvertrouwen kun je heel warm, flexibel en soepel voor de dag komen. Je beschikt over een grote fysieke kracht en je recuperatievermogen is legendarisch.

Als iemand je beledigt, zal je dit nooit of te nimmer vergeten. Je komt mysterieus over en niemand weet wat er in je omgaat. Maar jij bent een meester in het doorgronden van mensen. Je stapelt je frustraties en ontevredenheden op en op een bepaald moment barst je uit. Je kan heel kwetsend uit de hoek komen. Gedurende je leven krijg je met vele obstakels te maken, maar je weerbaarheid is groot. Je kan het anderen uiterst moeilijk maken, maar als het je zint, stel je je verleidelijk op. Je bent onvoorspelbaar.

In de liefde

Stabiliteit en rust behoren tot de absolute prioriteiten van je partner. Eveneens is er een sterke behoefte om bemind te worden. Je krijgt een hechte en passionele band met je partner. Toch zal je ervaren dat je partner bij momenten heel eigenwijs en zelfs bekritiserend kan zijn. Af en toe steekt een zeker egocentrisme de kop op! Financiële discussies zullen in deze relatie, meer dan in andere relaties, de boventoon voeren. Met de regelmaat van de klok zal je partner je aanmanen tot bezuinigen. Jouw partner heeft een broertje dood aan impulsiviteit en zal steeds de nodige tijd behoeven om beslissingen te nemen. Slechts na wijs beraad en rustig overleg komt je partner tot besluiten. Het is iemand die stevig met beide voeten op de grond staat. Alleen ervaring kan je partner tot inzicht brengen! Soms is je partner bijzonder koppig en vasthoudend. Hemel en aarde verzetten volstaan meestal zelfs nog niet om je partner tot een andere visie te bewegen. Het is een genietende partner die soms zelfzuchtig eigen gemak en genoegens nastreeft. Een ernstige en gesloten partner dus, die tegelijkertijd de zinnelijke geneugten van het leven hoog in het vaandel draagt. Teveel eten, drinken en seks kunnen je wel eens op het bord geschoven worden.

Je waardeert je privacy zeer sterk, tot op het neurotische af. Je wil steeds in controle zijn over je omgeving en je bent een expert in het plannen van strategieën om te krijgen wat je wil. Je plant alles tot in de puntjes en je laat je niet vangen aan ongeduldigheid. In je partner zoek je vooral trouw en vertrouwen en je bent vooral op zoek naar een sterke, en dus geen vluchtige, band.

Benieuwd naar je horoscoop op basis van je Ascendant voor 2019? Lees 'm hier.

Schorpioen

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Op de hoogte blijven?