Home

Overige

Mijn Account

Ascendant in Ram

Hoe toon jij je aan je omgeving?

Je stelt je onafhankelijk op en drukt je ideeën door. Bij anderen kom je krachtig en impulsief over. Je handelt vooraleer na te denken. Routine zegt je niets, daarom zoek je uitdagingen en afwisseling op. Je bent actief en deint voor niets terug. Anderen zien je als een krachtige en vurige persoon. Je bent altijd bereid om mensen te helpen, maar anderen interpreteren je dikwijls verkeerd. Alles moet snel gaan, waardoor je meestal de dingen niet tot in het detail afwerkt. Je wil je eigen leven leiden en je laat je door niemand van de wijs brengen. De manier waarop je loopt nl. met je hoofd vooruit, kenmerkt een Ram-ascendant. Dit kan ook in jouw lichaamshouding naar boven komen nl. brede schouders en smalle heupen. Ram-ascendanten beschikken veelal over een jeugdig uitzicht, die ze heel lang kunnen behouden.

In de liefde

Je trekt een goedmoedige, ietwat weifelende partner aan die uitermate charmant en kunstminnend is. Het wordt een sociaalvoelend iemand, met een open karakter. Het contact met anderen verloopt vlot en soepel. Harde stelling innemen zal hij/zij weinig of niet doen, jouw partner is een eeuwige bemiddelaar, altijd gericht op het verzoenen van tegenstrijdige partijen. De nodige diplomatieke capaciteiten daartoe zijn ruimschoots aanwezig. Kunstzinnigheid en esthetiek scoren hoog op het prioriteitenlijstje van je partner. Hij of zij voelt zich aangetrokken tot alles wat mooi, kunstzinnig en harmonieus is. Af en toe kan je het wat moeilijk hebben met de zachtmoedigheid van je partner. Je vindt hem of haar soms toch wel té toegeeflijk of te zwak. Af en toe wat meer doortastendheid zou best mogen!

Als kind stond je al erg onafhankelijk in de wereld en ook in je latere leven zal je deze rol blijven aannemen. Je hebt in de loop van de tijd geleerd om je eigen zaken te behartigen en je kan soms te moeilijk de hulp van anderen aanvaarden. Toch kan je ook goede relaties opbouwen met mensen waar je van houdt en je bent zelfs zeer trouw te noemen.

Banner Ascendant Horoscoop Voorspelling 2019

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • kortingen op shopartikelen

  • (on)beperkt gratis geboortehoroscopen incl. duiding per jaar

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop, jaarhoroscoop, ascendanthoroscoop...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Op de hoogte blijven?