Home

Overige

Mijn account

Ascendant in Maagd

Hoe toon jij je aan je omgeving?

Met je Maagd Ascendant maak je vaak een wat gereserveerde en gesloten indruk, maar de intelligentie valt van je gezicht af te lezen. Je bent wat verlegen van aard en je hebt eerst tijd nodig om de omgeving in je op te nemen voor je jezelf kan overhalen om er in op te gaan. Anderen zien je dan ook vaak als gereserveerd en koel en zelfs kritisch, hoewel dit niet noodzakelijk hoeft te zijn. Je bent je zeer bewust van je eigen lichaam en bent dan ook sterk geïnteresseerd in je gezondheid en hoe je deze kan verbeteren. Je kan dan ook sterk geïnteresseerd zijn in allerlei programma’s en activiteiten die je gezonder maken. Ook ben je zeer kieskeurig in wat je eet.

In de liefde

Je trekt een heel gevoelige partner aan, met een heel groot inlevingsvermogen. Ook het aanvoelingsvermogen is groot: niets kan je voor hem of haar verbergen. Er leeft een grote dienstbaarheid en opofferingszin in je partner: hij/zij is steeds in de weer om het anderen naar de zin te maken. Door deze neiging zich weg te cijferen voor anderen is er soms een gebrek aan eigenheid bij je partner. Vaak zal je de indruk hebben dat je partner moeite heeft met de hardheid van de alledaagse werkelijkheid, bijgevolg is er dan ook de neiging zich terug te trekken op de achtergrond of in een droomrealiteit. Soms is het moeilijk om zicht te krijgen op deze dromerige, ongrijpbare partner. Je partner koestert grote, soms zelfs onrealistische verwachtingen ook op liefdesvlak. Er is veel inspiratie, kunstzinnigheid en fijnzinnigheid bij je partner aanwezig. Dit zal zich uiten in het werk en ook in de gezellige, huiselijke sfeer in de woning.

Met Maagd Ascendant is het goed mogelijk dat je een piekeraar bent, zeker als je geconfronteerd wordt met nieuwe situaties. Jij ziet details waar anderen overheen kijken. Je voelt je het meest aangetrokken tot personen die hulp nodig hebben. Dit kan ertoe leiden dat je relaties wat verwarrend kunnen zijn, ook al omdat je geen duidelijk beeld kan krijgen van je partner. Je hebt een charme die onmiskenbaar is, hoewel je je wat moet aanpassen aan nieuwe situaties en gezichten.

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Op de hoogte blijven?