Home

Overige

Mijn account

Ascendant in Kreeft

Hoe toon jij je aan je omgeving?

Met je Kreeft Ascendant heb je een vriendelijke persoonlijkheid en je probeert het iedereen naar zijn zin te maken. Je maakt nooit een grootse indruk als je ergens binnenkomt, maar door je vriendelijke manier van doen krijg je al snel de anderen op je hand. Als je in een ongebruikelijke omgeving terechtkomt, dan zal je eerste reactie er een van schuilen zijn. Je kan dan ook vaak verlegen overkomen. Je draagt een aura van onschuld rond jou en je kan dan ook makkelijk in contact treden met anderen. In je leven ben je op zoek naar structuur en veiligheid bij je partner. Je bent dan ook op je best als je partner een sterke persoonlijkheid heeft die financiële en emotionele stabiliteit kan bieden. Voor deze veiligheid ben je bereid om wat van je persoonlijke vrijheid op te geven. Trouwen is voor jou vooral een praktische aangelegenheid.

In de liefde

Je treft een plichtsgetrouwe partner met een groot doorzettingsvermogen. Vol ambitie en zelfbeheersing pakt hij/zij het leven aan. Een wantrouwende houding tegenover de wereld kan voorkomen, vandaar dat het zekere altijd voor het onzekere genomen wordt. Het wordt een doorbijter die koppig en met taaie volharding de vooropgestelde doelen nastreeft. Een ernstige levensopvatting kenmerkt je partner. Het waarnemingvermogen is scherp en kritisch, ook jij als partner, zal met
de regelmaat van de klok bekritiseerd worden en tips voorgeschoteld krijgen hoe het eigenlijk wel “zou moeten”. Wees niet verbaasd wanneer je partner ook de grote lijnen van jouw leven probeert uit te stippelen. Verantwoordelijkheidszin is een sleutelwoord in jullie relatie, ook op liefdesvlak. Je zal trouw en duurzaamheid van je relatie mogen verwachten, maar “grote passie” moet vaak eens het loodje leggen voor prioriteiten als ernst en toewijding. De levenshouding van je partner is ronduit Spartaans te noemen: hard en streng, in de eerste plaats voor zichzelf, maar ook voor anderen.

Je leeft van je emoties en bent zeer wispelturig. Je hebt behoefte aan stabiliteit en komt dikwijls prikkelbaar over. Je loopt er dikwijls humeurig bij. Ups en downs wisselen elkaar af. Relatie en familie spelen een grote rol in je leven. Je komt bij anderen ietwat mysterieus over en niemand heeft vat op jou. In je beroepsleven ga je je eigen weg, want je werkt niet graag onder toezicht. Je staat altijd klaar om mensen te helpen en bent zeer toegewijd. Je vertoeft graag thuis, maar je hebt ook wel eens de behoefte om er op uit te trekken. Geborgenheid en lieve woordjes doen wonderen bij jou.

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Op de hoogte blijven?