Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Yoga flow door Annick Cuvelier

Annick Cuvelier Yoganicmoves Summer Bloom Fest rechtopstaand

Maak tijdens de tweede editie van het Summer Bloom Fest kennis met Annick Cuvelier van Yoganicmoves, een inspirerende yoga teacher en auteur van het boek ‘Slimmer Sporten met Yoga’.

Wat mag je van yogi Annick Cuvelier verwachten tijdens de sessie 'Yoga flow: stap uit je hoofd en verbind met je hart'?
Het leven is een mix van ups en downs, highs en lows, opportuniteiten en uitdagingen,… en brengt dagelijks veranderingen met zich mee. Hoe we met die veranderingen omgaan, bepaalt in hoeverre we in balans zijn en ons gelukkig voelen. Door onze monkey mind kunnen we ons als mens namelijk verliezen in een eindeloze stroom van negatieve gedachtes. Maar wat als we uit ons hoofd kunnen stappen en opnieuw leren luisteren naar de signalen van ons lichaam? Wat als we onze innerlijke kracht terugvinden en de moed terugvinden om ons eigen unieke pad te bewandelen? In deze yoga flow leer je om te vertragen, los te laten en opnieuw naar binnen te keren. Je voelt je opnieuw verbonden met jouw lichaam en intuïtie en voelt een diep vertrouwen in jouw toekomst. Een aanrader!

Zie Annick Cuvelier live aan het werk

📍 Summer Bloom Fest, Brielmeersen in Deinze
📅 5 & 6 augustus 2023
🎪 Holistic Zone 'Yoga flow: stap uit je hoofd en verbind met je hart'
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫
Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 2.0

Over Annick Cuvelier

Annick Cuvelier werkte voordien als marketing professional, maar voelde uiteindelijk aan dat ze niet het juiste pad aan het bewandelen was. Ze ging op wereldreis en leerde aan de hand van yoga en meditatie om opnieuw te vertrouwen op haar intuïtie en te verbinden met haar authentieke zelf. Met haar yoga classes wil Annick ook anderen helpen om een balans te vinden in lichaam en geest om zo hun innerlijke kracht terug te vinden en te laten groeien.

Yoganic Moves | yoganicmoves.com/

“A great door opens every time we walk our own way. Not the way of the world, not the way of the other, but the way that is encoded in the bones of our being. Walk with our head high and your heart open.”

Jeff Brown

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom